Non-verbaal Meesterschap

  • 3 dagen training
  • Basistraining non-verbale communicatie
  • Incl. intakegesprek, reader
  • Basis vaardigheid analyse en persoonlijke invloed
  • Lunch en drankjes op de praktijkdag
  • Certificaat Non-verbaal Gedragsanalist
1195 995
excl. BTW
Open inschrijvingen

Dit zeggen onze deelnemers

Na de training van Paolo zit ik meer zelfverzekerd en voorbereid in een gesprek omdat ik weet wat mijn gesprekspartner nodig heeft voor een goede relatie. Ik kan mij beter inleven in mijn klanten. Geweldige training met nieuwe inzichten en resultaat!

Nino MD C-Flexx

Na de training ben ik in staat om snel te kunnen zien op wat voor een manier ik het beste met mijn gesprekspartner kan communiceren. Het prettige van deze training is dat het na de eerste sessie hier zowel privé als zakelijk direct toepasbaar is. Ik merk meer verbondenheid en daadkracht in mijn communicatie met klanten, ik kan van te voren sneller mijn strategie bepalen die past bij de behoeften van de klant.

Laurent Sales Manager

Met Paolo is het alsof je in het programma Mindfuck zit. Na een gesprek van enkele minuten weet hij meer van je karakter, voorkeuren en eigenaardigheden dan jijzelf. En die vaardigheid leert hij zijn klanten ook! Ik heb enorm veel direct inzetbare kennis opgedaan in de training van Paolo.

Peter Manager Colorgreen

Ik kan nu veel sneller inschatten wat voor een type persoon ik voor mij heb en wat voor een type persoon ik zelf laat zien in mijn eigen non-verbale gedrag. Daardoor begrijp ik ook beter wat voor een impact ik heb op de ander en hoe ik hier in het moment het beste mee om kan gaan. Wil je ook meer authenticiteit en impact met jouw gesprekspartners? Dan raad ik Paolo aan!

Maud Coach

Ik was zeer verrast dat je met gezichtsuitdrukkingen zoveel te weten kan komen over de ander en jezelf. Met deze vaardigheid kan je in een korte tijd veel meer begrip en inzicht krijgen in de behoeften van een ander. Daarnaast is Paolo een presentator die inspireert, verbindt en erg prettig is om naar te luisteren. Echter is de materie complex en niet echt eigen te maken in een korte workshop

Esther Docent en coach

Afgelopen week een introductie non-verbaal communiceren mogen bijwonen. Fascinerend hoeveel informatie over iemand is te "lezen" door naar de bewegingen van het gezicht te kijken. Heel mooi te gebruiken bij gespreksvoering in het werk: van daaruit is een strategie te bepalen. Paul vertelt helder, duidelijk en kundig. Een aanbeveling voor op de werkplek!

Wendy Jongeren begeleider en coach