Video analyse

Eén video analyse van slechts vijf minuten geeft jou al veel inzichten over hoe jij in elkaar zit: hoe zit je in elkaar? Wat zijn jouw krachten en wat zijn jouw valkuilen?

 

 

Inzicht in jouw non-verbale communicatie.

 

In een korte video analyse bekijk ik aan de hand van jouw Persoonlijk Non-Verbaal Repertoire (PNR) waar jouw krachten en valkuilen liggen in de communicatie en maak ik duidelijk wat jouw non-verbale impact op een ander is. Uit de analyse komt een bepaald gedragstype waarin wordt beschreven wat jouw krachten, valkuilen en interactiebehoeften zijn. Ook analyseer ik hoe jij primair reageert onder spanning.

Wat is een Persoonlijk Non-Verbaal Repertoire?

Uit wetenschappelijk onderzoek van het Instituut voor Non-verbale Strategie analyse (INSA) is gebleken dat ieder mens een eigen setje aan microbewegingen heeft in het gezicht die constant worden gemaakt, of jou op de bank zit in gesprek met jezelf of in gesprek bent met jouw partner. Interactie is er altijd, op wat voor een manier dan ook. Jouw Persoonlijk Non-Verbaal Repertoire (PNR) dus ook. 

Wat kan je verwachten van de video analyse? 

We voeren een videogesprek van ongeveer 5-10 minuten waarin ik je een aantal vragen zal stellen. Het gesprek wordt opgenomen en na de opname zullen wij deze samen bekijken. Je krijgt feedback op de beelden en op wat jij non-verbaal uitstraalt (focus op het gezicht tot en met de schouders). Na het videogesprek weet je wat jij non-verbaal uitstraalt, wat jouw krachten en valkuilen zijn aan de hand van jouw Persoonlijk Non-verbaal Repertoire (PNR) en wat jouw interactiebehoeften zijn. De analyse zal je aan de hand van een rapportage ontvangen als naslagwerk.