Voorkom misinterpretaties en vooroordelen binnen jouw organisatie

Ontdek de impact van non-verbale communicatie

Inzicht in jezelf, inzicht in de ander

We oordelen veelal op basis van non-verbale communicatie. Dit gebeurt vaak al binnen 1/20e seconde, en vaak hebben we het bij het verkeerde eind. Het is nog niet zo makkelijk om dit oordeel uit te schalen, want de mensen reageren van zich af vanuit het voorkomen van gevaar en met als doel om te overleven. Hier is niets rationeels aan, want wij niet 'echt' in gevaar. Je herkent waarschijnlijk wel de enorme verscheidenheid aan dynamiek binnen het team, daar waar de ene enorm van zich af kan blazen, valt de ander juist stil en lijkt haast onzichtbaar. Dit kan vaak gepaard gaan met een negatief onuitgesproken oordeel als gevolg, het bedrukt de sfeer binnen een team en uiteindelijk de resultaten van de organisatie. Niet bepaald wenselijk.

Paolo heeft bij ons twee toffe trainingen geven, non verbale communicatie en een DISC training. Goed om de diepte in te duiken betreft de verschillende persoonlijkheden in het team en hoe we daar zo goed mogelijk mee om kunnen gaan. Paolo brengt een hoop kennis over waardoor we als team weer verder zijn gegroeid.

Ronald Eigenaar Getforward

Creëer meer wederzijds begrip

Ontdek de onbewuste behoeften en intenties binnen jouw team en ervaar de positieve intenties van de ander.

Hoe kom ik over?

Voorkom aannames en vooroordelen, je ontdekt hoe jij onbewust en non-verbaal overkomt op anderen en wat voor een impact dit heeft binnen jouw team.

Hoe handel ik onder spanning?

Iedereen heeft een andere manier van reilen en zeilen onder spannende momenten. Genereer je druk, word je afstandelijk of neig je tot stilvallen?

Ken elkaars krachten en valkuilen

Krijg inzicht in de krachten en valkuilen binnen het team, voor een betere samenwerking.

Interesse in een training voor jouw medewerkers en organisatie?

Referenties en bedrijven waar ik onder andere mee heb gewerkt:

Wist jij dat teamleden al op basis van non-verbale communicatie binnen 1/20e seconde een oordeel vellen over:

Dat dit oordeel niet blijkt de kloppen met de realiteit, blijkt vaak achteraf, vaak te laat of in het ergste geval helemaal niet. Voorkom dat jouw medewerkers met onuitgesproken negatieve oordelen over elkaar lopen, met alle gevolgen van dien. 

Play Video

Non-verbale teamanalyse helpt jou bij:

Welke resultaten kan jij verwachten?